lindgrenz.blogg.se

På äventyr i Qatar!

Egentid asså!!!

Allmänt Permalink0
Hej hallå vänner!
 
Igår hade jag en finfin dag! Måndagar och onsdagar går mini på förskola och igår valde jag, till min egen stora förtjusning, att inte lyfta ett enda finger för att hålla hemmet i skick. Jag tog plånboken och åkte raka vägen till 'Villagio', ett utav de större shoppingkomplexen här i stan, och umgicks med mig själv (och några hundra andra morsor och locals). Jag kände att sällskapet med min kära dotter tärt lite på mig och att jag behövde lite ny energi. 
 
Att sitta och glo ner i en kaffekopp, utan att ha en puls på 200 då din avkomma sprungit bort för tionde gången på en halvtimme, var bara för gött!!! Mer sånt bitte!
 
Blev blygsam shopping, men det viktiga var ju faktiskt att jag skulle få en lugn stund och kunna höra mina egna tankar och inte någon som ropar "mamma! Mamma! Mamma! Mammaaaaaaaa!" cirkus tiotusen gånger. Det skumma med shoppingen just nu så här i hösttider, är att det är just hösttider. H&M och de andra globala jättarna verkar liksom skita i att Qatar rullar på 38 grader just nu och kör fullt ut med stickat, stövlar och mössor!!! Fick ingen jättepuls när kassan ser ut så här:
 
Inga bikinis i sikte alls!
 
Nåväl, tror att jag måste 'unna' mig fler såna här dagar. Speciellt nu när mini verkar gå igenom en ny kris och är mest arg hela tiden... 
 
Det verkar mest vara helg hela tiden här! Fattar inte att det är november om bara några dagar. Imorgon kör vi i alla fall playan igen! Yes sir! Vi hoppas på fint väder (hahahaha! Okej, det kanske inte går att skoja om väder nu eller vad säger ni?) och att vi får en lika fin dag ihop som förra helgen!
 
Nu är det god natt här!!
kram på er 
 
Japp! Dit ska vi :)
 
Till top