lindgrenz.blogg.se

På äventyr i Qatar!

Lite sur och sååå

Allmänt Permalink0
Jahopp bloggen! PMS kanske? Lite varmt månne? Lite tjurig? Jajemen!! Började iaf dagen med att blanda ihop en riktigt ful smoothie. Ni vet, en sån där som de på instagram dricker! Brungrönaktig och med suspekt smak. Kände mig sjukt nyttig, men var hungrig två sekunder senare...på choklad.
 
 
Har försökt fixa ett vaccinationskort till Alicia nu i några dagar. Blev ingen hit idag heller. Är jag inte på fel ställe, så har jag inte alla dokument. Lägg till ett gäng receptionister med noll procent servicegrad och en släng pms och ni har en kokande soppa av skit. Idag hade jag hittat både adressen och alla tusen papper, men skulle visst varit där INNAN 07:00! Jahaaaaaa! My bad! Borde jag ju ha fattat... logiken i detta land vet ibland inga gränser. Det bästa med att vara ny och inte fatta hur saker och ting (inte) fungerar, är att det inte går att googla sig till någonting. Det är som om alla butiker och instanser glömt bort eller totalt struntar i att typ alla googlar upp öppettider, instruktioner, adresser etc. Här är det en hemsida med en bild på och that's it! Lite gammaldags skulle vi väl kunna enas om.
 
Hade några gubbar här i morse för att fixa ac:n som är så smutsig (!) att den slutat fungera. Det tog två veckor att få dem att komma hit för att få infon om att detta kan de enbart fixa i december eller januari. Fabbe höll inte med. Vi kom överens om september. Inshallah! 
 
Till top