lindgrenz.blogg.se

På äventyr i Qatar!

Final countdown

Allmänt Permalink1
Hej hallå vänner!
 
Vi kom precis tillbaka från en trevlig hotellfrukost på stans mest hypade hotell, W. Det var lite av en sista chans att träffa några tjejer innan alla åker hemåt och en ursäkt att lämna huset. Tog inga bilder, men jag åt ett par helt fantastiska Egg Benedicts och drack cirka sju koppar kaffe. Lillnos skötte sig fint, men fick på något sätt tag i en sockerbit och ville bara ha mer... Nåväl. Vi hade supermysigt även om det tog oss nästan en timme att åka dit imorse. I och med Ramadan så förskjuts trafiken lite så när det normalt är lugnt, runt 09 så är det nu köer och värsta rusningen. Mitt på dagen är det däremot en dröm att cruisa runt på vägarna just nu!
 
Så här tomt är det aldrig på vägarna annars. 
 
Det märks att Doha inte är någon stor stad när det inte är någon trafik och en faktiskt kan köra från ena sidan till den andra på en halvtimme! Gött är det och ett pluspoäng för Ramadan :-)
 
Helgen började med soft poolhäng med lite grannar. Alicia har gått ifrån att ha simmat som en säl med sina puffar till att bara vilja sitta i trappen. Vet inte vad som hänt, men det går säkert över. Vädret var skönt och poolen svalkade liiiiiiite så det var helt ok att stanna i några timmar. På kvällen lekte mini med grannarnas kids på gården och det ena ledde till det andra och helt plötsligt står vi inne hos dem med ett varsitt glas vin och världens gladaste ungar som fick leka hela kvällen :-) Det är precis så jag har sett framför mig att livet i ett compound ska vara. Spontant och avslappnat med trevliga grannar. Mer sånt tack!
 
Utklädningslådan är mycket poppis just nu...
 
Igår blev det storstädning och pizzakväll hos några vänner, en riktigt bra helg och jag känner mig redo att åka hem :-) Har bunkrat upp med nya leksaker för mini till planet; klistermärken och play doh så det blir kul för dem som städar... Ska bara fylla paddan med det som går varmt just nu; peppa pig, Frost och Nemo, så är vi redo. Ska bara packa också... Mardröm. Hur packar jag för landet, stranden, stan, party, träning och regn när jag samtidigt vill ha en massa plats i väskan för allt jag ska handla? Får nog bli att skriva en lista :-) Fint att vi tar med oss lite värme till Svea då!! Sån himla tur så det knappt går att fatta, men vi tackar och bockar!
 
puss pch och kram på er
 
 
Till top