lindgrenz.blogg.se

På äventyr i Qatar!

Piljetter, pass och p-piller

Allmänt Permalink1
Nu är det äntligen bokat!!! Resan hem är kirrad :-) Jag och Alicia kommer till Arlanda 2/7 och åker tillbaka till Doha 25/8. Däremellan ska vi till France i ca 3 veckor så där har ni schemat! Det känns skönt att det är klart och nu ska det bara bli så där fantastiskt som jag ser det framför mig. Jag tänker Prips Blå reklam om ni fattar!? Ljumma, ljusa kvällar med skratt, bad, god mat och dryck och fantastiskt sällskap. Ingen press nu Sverige ;-) Ser fram emot att träffa familj och vänner även om det faktiskt inte var så länge sedan vi åkte hit. Att det inte ens gått tre månader är helt ofattbart. Utan betänketid hade jag gissat åtminstone ett halvår!!! Nåväl, ni kan väl låtsas att ni hunnit sakna mig aaaaasmycket när vi ses.
Nåt sånt här kan jag tänka mig :-)
 
Glad toaselfie
 
De dåliga nyheterna är att jag och lillnos varit sjuka ett par dagar. Feber och trasig mage har vi roat oss med. Som vanligt hanterar tvååringen sjukdom tusen gånger bättre än mamman. Blä vad jag hatar att vara sjuk. För frisk för att sova och för sjuk för att göra nåt. Uttråkad och bedrövlig i en härlig blandning. Tur att det var en kortis!! 
 
Sjuk=iPad vid matbordet!
 
Nu har mini slocknat och jag och F ska kolla på lite serier som vi snokat upp. Med ett barn som somnat runt 22-tiden har det liksom inte varit aktuellt på ett tag, men nu så!! Tips mottages gärna. Vi gillar solsidan, big Bang, true blood, modern family och sånt mysigt så nåt i den stilen!
 
kram på er!
 
 
Till top